Adviseurs

 

David Inden

David Inden (Meppel, 1973) werkte na zijn studies bouwkunde en civiele techniek zes jaar als projectleider, constructeur en planeconoom voor Ingenieursbureau Wassenaar in Haren.

In mei 2002 besloot hij zich fulltime te richten op het door hem gestarte Estheticon. Een kleine twee jaar later,na de komst van Remy Anedda, werd de eenmanszaak omgezet in een VOF. Binnen Estheticon houdt hij zich onder meer bezig met planeconomie, strategie, aardbevingsproblematiek en energietransitie. David is een allround sparringpartner en een aanjager van ideeën. Als geen ander is hij in staat disciplines, partijen, belangen en geldstromen met elkaar te verbinden.

 

Remy Anedda

Remy Anedda (Deventer, 1977) werkte na zijn studie civiele techniek respectievelijk als civieltechnisch ingenieur en constructeur voor Ingenieursbureau Wassenaar en als contractgemachtigde, projectleider en risicomanager voor de Bouwdienst Rijkswaterstaat.

In 2004 waagde hij de stap naar het ondernemerschap en zette samen met David Inden de VOF Estheticon op. Binnen Estheticon is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en is hij onder meer actief als planeconoom, onderhandelaar, risicomanager en strategisch adviseur. Remy staat bekend om zijn oplossingsgerichte aanpak en koppelt accuratesse en een brede interesse aan lef, inventiviteit en doorzettingsvermogen.